Cazare Pensiune Traditionala, intr-un sat arhaic spectaculos, langa Castelul Bran (10km)
Pensiunea Gentiana din Moieciu sat Pestera
Translate
Reteta pentru Gulas la Ceaun la Pensiunea Gentiana
Timp preparare: 2 ore
reteta completa o gasiti aici pe www.cevabun.ro
Ingrediente:
1,5 kilograme pulpă de vită
2 kilograme de cartofi
2-3 cepe mari
3 ardei graşi sau kapia (frumoşi ar fi roşii)
2 ardei iuţi (după ce aţi verificat că cei roşii nu sunt iuţi)
4 roşii cărnoase (sau 2 conserve de roşii decojite)
50 grame de untură
2 linguri de boia de ardei dulce
o lingură rasă de chimen
2-3 frunze de dafin (opțional)
o legătură de pătrunjel care pocneşte de cât e de proaspăt şi crud e
o linguriţă de zahăr
Dacă faceţi gulaşul la ceaun aveţi grijă la foc. Să nu vă ardă. Nici pe dumneavoastră şi nici gulaşul.
După gust, se pot adăuga în gulaş şi două foi de dafin.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu